Ollie

Ollie

Meet Ollie 😁

Ollie is weer zo een van onze pechvogels, die al heel wat meegemaakt had alvorens bij ons een warm plekje te vinden.

Hij ziet er misschien een tikkeltje eng uit met zijn oogjes, maar Ollie is absoluut de liefste knuffelkat die je je kunt voorstellen, wat een schatje ❤️! Hij is graag onder de mensen, komt met iedereen overeen en is eigenlijk een ideale gezinskat.

Maarja, al een beetje op leeftijd, positief getest op FIV, oogjes een beetje aangetast door een (opgeloste) herpesinfectie, het zit hem niet mee... Voor Ollie gaan we dus op zoek naar absoluut topadoptanten !!!

Denk jij dat je den Ollie een fijne oude dag kunt aanbieden, een fijn binnenleven met veel liefde en knuffels?
Stuur dan snel een adoptie-aanvraag met vermelding Ollie via onze website :
https://zoetjesensnoetjes.be/adoptie-aanvraag/

Ollie is gecastreerd en gechipt. Hij werd ook ontwormd en ontvlooid. Ollie kan niet samen geplaatst worden met andere (niet FIV+) poezen, FIV+ vriendjes zijn geen probleem en ook blaffende viervoeters lijken niet zo heel eng te zijn voor deze knapperd!

De adoptiepremie voor Ollie bedraagt 160 euro.

Ras: Europese korthaar
Vacht: Kort
Kleur: Tabby-wit
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 11 jaar