Oliver

Oliver

Lieve Oliver (Ollie voor de vrienden) is een mooie 3-jarige jonge kater met een grote liefde voor lekker zachte plekjes om een dutje te kunnen doen. Oliver is kort na zijn geboorte blind geworden, dus is niet anders gewoon en laat dat zeker niet aan zijn hart komen! Het is een lieve en rustige kater, die wel kan genieten van een frisse wandeling buiten hier en nu. Hij doet het ook goed met andere katten, met honden en met kinderen. Eigenlijk is deze stoere bink super gemakkelijk!

Denk jij dat je onze Oliver het gouden mandje kan geven dat hij zo verdient, stuur dan snel een adoptie-aanvraag met vermelding Oliver via onze website :
https://zoetjesensnoetjes.be/adoptie-aanvraag/

Oliver is gecastreerd, gevaccineerd (incl. leucose + de herhalingsvaccins) en gechipt. Ze werd ook ontwormd en ontvlooid.

De adoptiepremie voor Oliver bedraagt 150 euro.

Ras: Europese korthaar
Vacht: Kort
Kleur: Zwart-wit
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 3 jaar