Leon en Cézaar

Leon en Cézaar

Deze 2 sjarrels werden maanden geleden gevangen door 2 lieve meisjes in Zaffelare. We doopten er eentje 'Cézaar' en de andere 'Leon'.
Cézaar kennen jullie misschien al van zijn avonturen die mede dankzij Vzw AZURA een geweldige afloop kennen, hij is namelijk officieel 'goedgekeurd' voor adoptie !

Zijn maatje Leon werd aan beide oogleden geopereerd (net zoals Cézaar dus we vermoeden een verwantschap) waardoor ook Leon de wijde wereld mag verkennen.
Deze 2 stoere kerels met een randje zijn 5 (Cézaar) en 2 (Leon) jaartjes jong en kunnen eigenlijk niet zonder elkaar. We gaan daarom op zoek naar een iets ruimer gouden mandje waar ze allebei in passen.
Ze verblijven nu toch al een paar maandjes binnen en lijken daar gelukkig te zijn (de ruige blik komt door de ooglidcorrectie :-)), niettemin, lijkt een (kleine) afgesloten tuin ons wel fijn voor deze rakkers. Ze hebben namelijk veel energie !

Andere katten zullen zeker geen probleem zijn (het zijn de perfecte babysitters voor onze kittens), de socialisatie-honden worden genegeerd en zijn dus, in theorie, ook geen probleem.
Leon heeft nog een beetje schrik van mensenhanden maar we zijn ervan overtuigd dat dat met de juiste mensjes helemaal goed komt !

Bij interesse, vul het adoptie-formulier op onze website in: zoetjesensnoetjes.be/adoptie-aanvraag/

 

Leon en Cézaar zijn gecastreerd, gevaccineerd (incl. leucose + de herhalingsvaccins) en gechipt. Ze werden ook ontwormd en ontvlooid.

De adoptiepremie voor beide heren bedraagt 300 euro.

Ras: Europese korthaar
Vacht: Kort
Kleur: Tabby tijger & zwart
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 2 jaar en 5 jaar