Molly

Molly

Molly is een jonge poes (ze werd 3 jaar geschat) die zwanger bij ons in opvang kwam.
Ze heeft geweldig goed voor haar eigen kittens, alsook voor enkele weesjes gezorgd, (7 in totaal maar liefst) en nu deze allemaal het nest hebben verlaten, is ze klaar voor haar eigen gouden mandje.
Molly heeft even tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen, maar eens ze jou goed kent is ze een echt knuffelbeest.
Ook van harde of vreemde geluiden kan ze wel eens schrikken, dus ze heeft wel nood aan een plaatsje waar ze zich op zulke momenten even kan terugtrekken.
Ze kan genieten van het zonnetje en kijkt graag naar buiten, dus indien ze op termijn een tuintje zou hebben, zou zij dit zeker super vinden.
Molly is een sociale meid en doet het goed met de andere katten in de opvang dus een vriendje of vriendinnetje zou leuk zijn !
Denk jij dat je ons Molly het gouden mandje kan geven dat ze zo verdient, stuur dan snel een adoptie-aanvraag met vermelding Molly via onze website :
https://zoetjesensnoetjes.be/adoptie-aanvraag/

Molly is gesteriliseerd, gevaccineerd (incl. leucose + de herhalingsvaccins) en gechipt. Ze werd ook ontwormd en ontvlooid.

De adoptiepremie voor Molly bedraagt 150 euro.

Ras: Europese korthaar
Vacht: Kort
Kleur: Zwart-wit
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 3 jaar

Leon en Cézaar

Deze 2 sjarrels werden maanden geleden gevangen door 2 lieve meisjes in Zaffelare. We doopten er eentje ‘Cézaar’ en de andere ‘Leon’.
Cézaar kennen jullie misschien al van zijn avonturen die mede dankzij Vzw AZURA een geweldige afloop kennen, hij is namelijk officieel ‘goedgekeurd’ voor adoptie !