Djambo

Djambo
Adopteerbaar vanaf 15 maart 2020

Djambo werd lange tijd verzorgd door hele lieve mensen die hem na verhuis helaas niet mee konden nemen. Deze superlieve en rustige kater is gek op menselijke aandacht maar net iets minder gesteld op andere katten en honden. Hij is zeer onderdanig en zoekt (voorlopig toch) geen actief contact met andere dieren. Zijn lange vacht vraagt merkelijk meer verzorging dan die van een kortharige kat, zijn nieuwe werknemers ­čśë zullen daar dan ook voldoende tijd voor vrij moeten kunnen maken.

Voor Djambo gaan we vanaf 15 maart op zoek naar een rustige en fijne thuis.

Djambo is gecastreerd, gevaccineerd (incl. leucose + de herhalingsvaccins) en gechipt. Hij werd ook ontwormd en ontvlooid.

De adoptiepremie voor Djambo bedraagt 190 euro.

Ras: Europese langhaar
Vacht: Lang
Kleur: Tabby rood-wit
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 3 jaar