Phoebe

Phoebe

Phoebe is een gesteriliseerde kattin, geboren circa 02/2016. Ze heeft duidelijk een moeilijke tijd achter de rug. Ze was bang, ze was boos, maar toch ook benieuwd en blij dat ze op een warme veilige plek zat. Op een paar weken tijd is zij al opmerkelijk opengebloeid en kan ze dus op zoek naar haar “forever” huisje.

Phoebe is een rustige poes, die graag wat aandacht vraagt. Dan laat ze zich horen en komt ze kroelen rond je benen en wrijven tegen je voeten. Aaitjes durft ze ook te apprecieren, al maken handen haar toch nog een beetje bang. Met een beetje geduld (en lekkere brokjes) wordt zij zeker de ideale huispoes. Phoebe kan met andere katten, honden werd nog niet getest. Met kleine kindjes heeft ze voorlopig ook nog geen ervaring. Graag komt ze terecht bij mensen die, met een beetje geduld en veel liefde, haar de nodige tijd willen gunnen om zich volledig te ontplooien.

Phoebe is gesteriliseerd, gevaccineerd (incl. Leucose + de herhalingsvaccins) en gechipt. Ze werd ook ontwormd en ontvlooid.

De adoptiepremie voor Phoebe bedraagt 150 euro.

Ras: Europese korthaar
Vacht: Kort
Kleur: Zwart
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 4 jaar