Sisco

 

Sisco

Sisco werd geadopteerd door hele lieve mensen ! ????

Sisco is een jonge kater van een 7-8tal maanden oud en is een enorme speelvogel. Geen veertje of balletje is veilig voor hem! Hij is zeer sociaal toe naar andere katten en hij is ook graag in de buurt van mensen, maar met aaitjes en aanraken heeft hij het heel moeilijk. Dit lijkt ons een trauma te zijn van op te groeien in harde omstandigheden, maar hij is zoveel gegroeid deze laatste maanden dat we optimistisch blijven dat dit nog zal beteren. Voor Sisco mag het een huisje zijn waar hij lekker veel kan spelen, liefst met een speelkamaraadje en mensen die geduld hebben om hem op zijn eigen tempo hun te leren vertrouwen... Hij verdient het!

Sisco is gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. De adoptiepremie voor Sisco bedraagt 150 euro.

Ras: Europese korthaar
Vacht: Tabby
Kleur: Zwart
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 8 maanden

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *