Emma

Emma

Emma werd geadopteerd door hele lieve mensen ! ????

Ons mooie Emma is een lieve en rustige mamapoes. Ze heeft haar kittens moeten grootbrengen in de harde buitenwereld en geniet nu volop van de warmte en rust in haar opvanggezin. Ze is een echte mensenpoes en vertoeft graag in ons gezelschap; aaitjes, zoentjes en knuffeltjes worden ten zeerste geapprecieerd. Emma heeft nood aan een rustige kennismaking en houdt niet zo van drukte en veel lawaai. Liefst zoekt Emma dus een rustig huisje voor haar alleen met lekker veel aandacht.

Emma is gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt. De adoptiepremie voor Emma bedraagt 150 euro.

Ras: Europese korthaar
Vacht: Tabby
Kleur: Zwart
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 2,2 jaar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *